Informatie

De BoedelZorgDrager is het bedrijf van Katerina Jirka.
Sinds 1996 zorgt de BoedelZorgDrager - met haar toegewijde en vakkundige team - voor oudere mensen en zoekt ze oplossingen voor hun vragen en wensen.


Korte geschiedenis

De BoedelZorgDrager is opgericht in 1996. In de beginperiode verzorgde het bedrijf alleen ontruimingen. Later werd verhuizen van groot naar klein ook een belangrijke onderdeel van de werkzaamheden.

Door de groei van het bedrijf kwamen er steeds meer wensen van senioren. Deze verzochten ons om hulp bij het regelen van hun testament en het benoemen van een executeur. Door de sociaal-maatschappelijke veranderingen zijn er meer ouderen die zelfstandig blijven wonen. Sommigen van deze ouderen hebben nog weinig familieleden. Door deze ontwikkelingen bestaat er steeds meer behoefte aan een goed doordacht en naar eigen wensen opgemaakt levenstestament. De BoedelZorgdrager kan u hiermee van dienst zijn en controle houden over de uitvoering van uw levenstestament of andere volmachten.

Wij hebben al meer dan19 jaar veel ervaring met hulp aanbieden aan ouderen. Door de vele contacten die wij hebben opgedaan kunnen wij rustig stellen dat er voor ons niets meer vreemd, te veel of ingewikkeld is. Met veel enthousiasme gaan wij te werk en geven wij de helpende hand voor senioren in hun derde levensfase.


Over onze werkwijze:

Voor onze werkzaamheden houden wij contact met onder andere de volgende specialisten:


Waarom zal u voor de BoedelZorgDrager kiezen?

Sinds 1996  houden wij ons bezig met de wel en wee van ouderen. Onze kleine – vakkundige – organisatie staat voor u in alle tijden klaar, altijd de zelfde mensen die u al kent en al eerder heeft gesproken.
Kleinschalig, betrokken, betrouwbaar en vakkundig is en blijft onze kracht.


Samengevat

Wij nemen zorg van u over, houden het overzicht, combineren doelmatig werken met gepaste snelheid en leveren kwaliteit en service. Maar u (of uw erfgenaam) blijft  bepalen en de beslissen.


De kosten

Aan elke dienstverlening gaat een vrijblijvende offerte vooraf. Onze aanbieding kunnen wij u presenteren wanneer wij ter plekke de situatie in ogenschouw nemen, uw wensen aanhoren, de mogelijkheden bespreken en een keuze maken.
Op de afgesproken dag zal ons ervaren team op tijd aanwezig zijn. Aan het eind van de werkzaamheden ontvangt u -uitsluitend van ons- een gespecificeerde totaalrekening.

U kunt te allen tijde van onze diensten gebruik maken. Een lidmaatschap is niet nodig. Wij werken in uw opdracht, desgewenst per direct. Ook bieden wij u de mogelijkheid om ons te zijner tijd in te schakelen.
U kunt altijd contact met ons opnemen voor een nadere en vrijblijvende kennismaking.

overons

In de omgeving van:

 • Amsterdam
  020 - 419 24 29
 • Rotterdam
  010 - 484 09 99
 • Den Haag
  070 - 306 16 96
 • Hilversum
  035 - 538 66 66