Klantenrespons

klant1Door waterschade moest plotseling onze laminaat vloer eruit gehaald worden en er moest een nieuwe voor in de plaats komen.
Het team van de BZD heeft dit klusje binnen drie dagen voor ons geklaard, ook hebben zij alles schoongemaakt en op zijn plaats gezet.
Katerina en het team, ontzettend bedankt!

Mevrouw L. Stad - Scheveningen


klant2Ik ben alleenstaand en heb alleen zeer oude familie die ook nog eens ver weg woont. Een jaar lang heb ik mij afgevraagd, hoe moet ik mijn testament en levenstestament gaan regelen, wat moet er allemaal in komen te staan. Mevrouw Jirka ik waardeer uw begeleiding zeer. U heeft ervoor gezorgd dat ik weer zorgeloos verder kan met mijn leven in mijn mooie appartement.

Mevrouw C. Orthel - Amsterdam


Verhuizen naar het centrum zodat ik dicht bij winkels en openbaar vervoer zou zijn was voor mij erg belangrijk. Eén mooi, op maat ingerichte werkkamer was mijn wens. Behalve dat te realiseren hebben de jongens ook een mooie walk-in kast op maat voor mij gemaakt.
Na 5 dagen was de gehele verhuizing achter de rug en kon ik weer zorgeloos genieten van mijn nieuwe thuis. Ik kan jullie diensten aan iedereen aanraden.

Mevrouw P. Brouwen - Utrecht

In de omgeving van:

 • Amsterdam
  020 - 419 24 29
 • Rotterdam
  010 - 484 09 99
 • Den Haag
  070 - 306 16 96
 • Hilversum
  035 - 538 66 66